• +06 41375895
  • praktijk@prologopedie.nl

Marieke Leanza-Hendriks


In juni 2004 ben ik afgestudeerd als logopediste aan Hogeschool Windesheim te Zwolle.

Na mijn afstuderen ben ik gaan werken in verschillende vrijgevestigde praktijken, ik heb hier veel ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen en volwassenen.

In juni 2010 ben ik de uitdaging aan gegaan om een eigen praktijk te starten in Eerbeek, ‘Pro-Logopedie’. Ik vind het erg leuk om naast logopedist ook ondernemer te zijn, dit houdt het werk afwisselend en uitdagend.

Ik ben een allround logopediste maar heb daarnaast nog de volgende cursussen gevolgd: metaphon therapie, introductiecursus sensorische integratie, oro-myofunctionele therapie, logopedie bij kinderen met Down Syndroom, Leespraat, logopedie bij kinderen met Autisme, onderzoek, behandeling van spraakstoornissen bij kinderen met een schisis, Hodson & Paden, onderzoek en behandeling bij meertalige kinderen, een steuntje in de rug bij klanken en letters en DTL (directe toegankelijkheid logopedie). Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en ben tevens lid van de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie.

Aanmelden of vragen?

Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden, druk dan op deze directe link.